Yvonne Savy
TRILOGIN
Romaner om försvinnande

Yvonne Savy har nu slutfört sin skönlitterär trilogi som hon arbetat med sedan 2001. Den kretsar kring försvinnandet och möjligheten till nytt liv, kärleken som en skapande process och livet som äventyr och konst.

Den första fristående delen utkom i maj 2004 och har titeln ”Venezia min älskade – Roman om ett försvinnande”. I juni 2006 kom ”Konstkuriren”. I oktober 2011 kom den sista och avslutande delen "Den hemliga ön". Alla kretsar de kring ett eller annat försvinnande.

 

 

Yvonne Savy
VENEZIA MIN ÄLSKADE
Roman om ett försvinnande

Det här är den första fristående titeln i en serie av tre.

Här utsätts journalisten Lena Lundh för ett diffust men oroväckande hot, som får henne att bryta upp från Stockholm. Hon försvinner söderut och slår sig ner i Venedig. Men hotet följer i hennes spår och blir alltmer påträngande.

Boken kretsar kring försvinnandets villkor och möjligheten till ett nytt liv, om kärleken som en skapande process och livet som äventyr och konst.

Och om kärleken till en stad.


320 sidor. Häftad. Ca-pris 115:-

 

 

Yvonne Savy
KONSTKURIREN
Roman om ett försvinnande

Det här är den andra fristående titeln i en serie av tre.

Här reser Yo som konstkurir med konstverk i mångmiljonersklassen mellan världens större konstmuseer i Paris, Amsterdam, Göteborg, Barceona, Philadelphia – förföljd av Mr Shadowski. Och det som försvinner är denna gång, bland andra oersättliga dyrgripar en målning av Henri Rousseau.

Boken kretsar kring försvinnandets villkor och möjligheten till ett nytt liv, om kärleken som en skapande process och livet som äventyr och konst.

Och om kärleken till konsten.


256 sidor. Häftad. Ca-pris 140:-

 

 

Yvonne Savy
DEN HEMLIGA ÖN
Roman om ett försvinnande

Detta är den tredje fristående avslutande delen i en triologi om ett eller annat försvinnande. De tidigare två heter Venezia min älskade och Konstkuriren.

Denna gång är det Anna som försvinner från sin familj in i det hemliga. Handlingen utspelas i Danmark, Skåne och några nära öar.

Om kärleken som skapande process, om nytt liv och livet som konst och äventyr.

Yvonne Savy är konstnär och författare verksam i Frankrike och Sverige. Som konstnär arbetar hon främst med ting och aktioner, resor och provokationer och livskonst. Hennes första bok heter Livskonsten (2000).

En originalpocket.


129 sidor. Originalpocket. Ca-pris 62:-